Wij zijn de speltak genaamd welpen.

Wij zijn een groep jongens en meisjes van 7 tm 11 jaar.

Elke zaterdag ochtend van 10 tot 12 gaan wij op pad door de jungle en maken leuke dingen mee.

Elke week heeft de leiding iets anders voorbereid om er een leuke ochtend van te maken.

We doen spelletjes, knutselen, gaan lekker naar de bossen of pionieren. Dit zijn maar een paar van de activiteiten maar we hebben nog veel meer in onze planning staan.

We gaan ook wel eens op kamp, een weekend.

We gaan dan een nachtje slapen in een blokhut of in een tent...

dit is om al vast voor te bereiden voor het zomerkamp dit duurt maar liefst een hele week.

In deze thema week spelen we op een andere locatie en kruipen in de huid van andere personages.

Wij hebben het elke zaterdag naar ons zin, als je een keer komt kijken weten we zeker dat je het leuk gaat vinden.

Je mag altijd 3 keer komen kijken voordat je echt bij scouting komt.

Als je wil komen kijken of er zijn vragen kun je deze altijd stellen. Mail ons gerust.

Hopelijk tot snel!

Voor meer informatie kunt u mailen naar:

welpen-peerkedonders@hotmail.com