RSA

RSA

De RSA is een jongerengroep met leden van 15 t/m 18 jaar.

Bij de RSA doe je allerlei gezellige en uitdagende activiteiten zoals: wandklimmen, mountainbiken, kano├źn e.d Maar ook andere minder actieve programma's onder andere: minipionieren, gezelschapsspelletjes spelen en videoavonden organiseren.

Als je bij de RSA zit komt er ook wat meer verantwoordelijkheid bij kijken je mag elke week zelf je progamma verzinnen en uitwerken. Meerdere keren per jaar gaan we op weekend en als afsluiting van het schooljaar gaan we aan begin van de basisschool vakantie een week op zomerkamp,

ook bij dit kamp ga je zelf je dagindeling organiseren. De begeleiding helpt je hier natuurlijk wel bij mee.

De andere groepen gaan deze week ook op kamp en een keer per 5 jaar gaan we met alle speltakken naar hetzelfde kampterrein. Ook kun je als (hulp)leiding gaan helpen bij een andere speltak.

Wij draaien elke vrijdag avond van 19.00u tot 22.00u Kom gerust een keer langs om een kijkje te nemen!

Wil je meer informatie, of wil je een keer komen kijken neem dan contact op met de RSA leiding.