Bevers

De Bevers

Ik zal me eerst even voorstellen…

Ik ben Stuiter en ik speel graag met mijn vriendjes en vriendinnetjes in het Hotsjietoniadorp.

In het Hotsjietoniadorp wonen ook nog veel meer spelfiguren.

In het Hotsjietoniadorp spelen de Bevers van Scouting Peerke Donders iedere zaterdagochtend van 10.00-12.00 uur.

De Bevers hebben de leeftijd tussen 4 en 7 jaar oud.

Zij kennen al een hoop figuren die in het dorp leven.

Zo kennen zij Bas Bos, Rozemarijn, Rebbel, Noa, Steven Stroom, Keet Kleur en Professor Plof.

Bas Bos houdt er erg van om met de Bevers de natuur in te gaan en op zoek naar kleine diertjes of mooie bladeren.

Als ze dan terug komen, heeft Rozemarijn een heerlijk soepje voor ze gemaakt, want daar leren de Bevers veel van haar kookkunsten.

Rebbel weet van iedereen wel een geheimpje en kent daardoor iedereen heel goed. Met Noa kun je lekker relaxen en een rustig spelletje spelen. Met Professor Plof gebeurt er altijd wel weer iets.. dan is hij zo aan het experimenteren dat er soms wel eens wat ontploft.

Met Steven Stroom kun je lekkere tochten lopen, met een kompas zoals dat heet. En met Keet Kleur kun je lekker schilderen en knutselen.

Ieder jaar gaan ook de Bevers op zomerkamp.

Dan slapen ze een paar nachtjes zonder papa en mama.

We gaan dit eerst altijd oefenen in tenten bij ons Scoutinggebouw.

Wil jij ook de andere spelfiguren van het Hotsjietoniadorp leren kennen?

Kom dan gauw een keertje kijken!

(Je mag eerst 3 keer gratis komen kijken voordat je beslist om er bij te blijven)

Heb je nog vragen voor de leiding?

Stuur dan een mailtje naar beverspd@gmail.com

Groetjes Stuiter.